news

News from BERLIN Opticians Gallery

Emma Hayes new commission for Facebook European headquarters

 
20190620_145309.jpg
20190620_145533.jpg
20190620_131012.jpg

The work consists of three walls painted free hand with acrylic paint. It begins as a home interior with a view of Emma's sitting room. Recalling on childhood memories, nostalgia and comfort. The second wall has a window bringing you outside which leads the viewer to the next wall of an outdoor scene. The scene captured is of Herbert Park which is down the road from the Facebook building. While painting the sitting room theme she went exploring outdoors to see what was around her that could be used as a visual aid for the third wall. Emma uses her internalised experiences, childhood memories immediate surroundings to create her work.